درمان قطعی صدف پوست سر

بیماری صدف (پسوریازیس) یک بیماری شایع است که باعث التهاب پوست می شود. این بیماری یکی از بیماری های شایع پوستی جهان به حساب می آید؛ طوری که در بعضی مناطق تا حدود پنج درصد از افراد به آن مبتلا هستند. بیماری پوستی پسوریازیس معمولاً باعث ایجاد لکه ها (پلاک های) قرمز روی پوست شده و پوست را پوسته پوسته و فلسی شکل می کند. زمانی که فرد به بیماری صدف مبتلا شد ممکن است علایم آن به تناوب ایجادشده و از بین بروند و در هرلحظه ای ممکن است بیماری عود کند.

درمان قطعی صدف پوست سر

فواصل زمانی بین عودهای بیماری متفاوت است. ممکن است در برهه ایی از زمان این بیماری کلاً خاموش باشد…این بیماری یک بیماری ژنتیکی بوده و به هیچ عنوان مسری و واگیردار نیست. دلیل اصلی بیماری پسوریازیس به وراثت بازمی گردد. برخی از عوامل مانند عفونت، تحریکات موضعی، داروهای خاص، آسیب پوست، آب وهوا، سیگار، الکل و استرس می تواند این بیماری را نمایان کند. هدف اصلی درمان این است که سرعت رشد سلول های پوست را کاهش دهد. فروش محصولات دکتر بیز از طریق سایت و نمایندگی های این شرکت انجام میشود.

بیماری صدف چیست؟

بیماری پسوریازیس یا صدف یک بیماری مزمن خود ایمنی است که باعث رشد تولید سلول های پوستی شده و این تجمع سلولی باعث پوسته پوسته شدن سطح پوست می شود. تورم و قرمزی اطراف محل پوسته پوسته شده تقریباً اتفاقی معمول است.

پوسته های ناشی از ابتلا به بیماری پسوریازیس سفید مایل به نقره ای بوده و به شکل لکه های ضخیم و قرمز روی پوست دیده می شوند. معمولاً سلول های پوستی در عمق پوست تولیدشده و به مرورزمان به سطح پوست می آیند و درنهایت می ریزند. چرخه عمر سلول های پوستی تقریباً یک ماه است.

در افراد مبتلابه بیماری پوستی صدف (پسوریازیس) این فرایند تولید ممکن است به چند روز کاهش یابد و به همین دلیل سلول های پوستی زمانی برای ریخته شدن از سطح پوست ندارند. این اضافه تولید سریع باعث تجمع سلول های پوست می شود. مفاصلی مانند آرنج ها و زانوها معمولاً بیشتر پوسته پوسته می شوند. باید گفت که این علایم در هر قسمت از بدن مانند دست ها، پاها، گردن، پوست سروصورت ممکن است دیده شوند. بیماری صدف مسری نبوده و از شخصی به شخص دیگر منتقل نمی شود، اما ممکن است در چند نفر از اعضای یک خانواده اتفاق بیافتد.

بیماری صدف معمولاً در سال های آغازین بزرگ سالی و یا بعدازآن رخ می دهد این بیماری پوستی در بین زنان و مردان به طور مساوی مشاهده می شود، هرچند در کودکان، در دختران بیشتر از پسران دیده می شود و در بسیاری از افراد، اختلال پوستی فقط به چند ناحیه از پوست محدود می شود. در موارد حادتر، این بیماری پوستی می تواند بخش وسیع تری از پوست بدن را تحت تاثیر قرار دهد.   ترکیبات با کیفیت محصولات کوین فرانسه سبب شده که بعد از استفاده از آنها هیچ عارضه پوستی، سلامت و زیبایی پوست را تهدید نکند.

بیماری پسوریازیس اغلب اوقات خفیف است به طوری که بیمار به سختی متوجه ابتلا خود به بیماری می شود، اما گاهی این بیماری می تواند چنان شدید باشد که بیمار باید برای درمان در بیمارستان بستری شود. این بیماری که از دسته امراض خود ایمنی به حساب می آید، با ضایعات پوسته ریزی دهنده و خارش دار صدفی رنگ روی پوست بدن، کف سر و ناخن ها همراه است و درمان قطعی ندارد، اما با دوری از عوامل تشدیدکننده و دارو های به خصوص می توان آن را تحت کنترل درآورد.

علت بیماری پوستی پسوریازیس

علت پسوریازیس به طور کامل مشخص نشده است؛ اما به نظر می رسد که با سیستم ایمنی بدن، سلول های T و دیگر گلبول های سفید خون به نام نوتروفیل ها در ارتباط است. سلول های T به طورمعمول از بدن در برابر عوامل خارجی مانند ویروس ها یا باکتری ها دفاع می کنند؛ اما گاهی همین سلول های T به اشتباه به سلول های سالم پوست حمله می کنند و آن ها را آلوده می کنند.

سلول های بیش ازحد فعال T، باعث افزایش تولید سلول های پوست، سلول های T بیشتر و سایر سلول های سفید خون، به خصوص نوتروفیل ها می شوند. این عوامل باعث قرمزی پوست و ضایعات پوستی می شوند. رگ های خونی موجود در مناطق آسیب دیده پسوریازیس باعث ایجاد قرمزی در این ضایعات پوستی می شوند. این فرآیند تبدیل به یک چرخه مداوم می شود که در آن سلول های پوستی جدید به سرعت در حال حرکت به سمت لایه خارجی پوست هستند. این اتفاق ممکن است طی روزها یا هفته ها به طول انجامد.

باید یادآور شد که هرکسی می تواند در معرض ابتلا به پسوریازیس باشد، اما برخی عوامل می توانند خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهند. ازجمله:

  • سابقه خانوادگی: سابقه خانوادگی یکی از مهم ترین عوامل خطر است. داشتن یک والد پسوریازیس خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد و داشتن دو والد پسوریازیس خطر بیشتری را به همراه دارد.
  • عفونت های ویروسی و باکتریایی: افراد مبتلابه HIV بیشتر احتمال دارد که پسوریازیس را توسعه دهند تا افرادی که سیستم ایمنی سالمی دارند. کودکان و نوجوانان با عفونت های تکراری، به ویژه گلودرد، ممکن است در معرض خطر بیشتری قرار بگیرند.
  • استرس: ازآنجاکه تنش می تواند بر سیستم ایمنی بدن تاثیر بگذارد، سطوح استرس بالا ممکن است خطر ابتلا به پسوریازیس را افزایش دهد.
  • چاقی: وزن بیش ازحد خطر ابتلا به پسوریازیس را افزایش می دهد.
  • سیگار کشیدن: استفاده از دخانیات نه تنها خطر ابتلا به پسوریازیس را افزایش می دهد، بلکه می تواند شدت بیماری را هم افزایش دهد. سیگار کشیدن نیز ممکن است در ابتدای توسعه بیماری نقش داشته باشد.

انواع و علایم بیماری صدف

پنج نوع بیماری پسوریازیس وجود دارد که هرکدام غلایم خاص خود را دارند. شایع ترین علایم آن ها عبارت اند از:

  • پسوریازیس پلاکی: این شایع ترین نوع بیماری پسوریازیس است و حدود 80 درصد افراد مبتلابه بیماری صدف از پسوریازیس پلاکی رنج می برند. این نوع از پسوریازیس باعث قرمز شدن و ایجاد لکه های ملتهب روی پوست می شوند. این لکه ها غالباً با پوسته ها یا پلاک های سفید مایل به نقره ای مشخص می شوند. این پلاک ها معمولاً در آرنج ها، زانوها و پوست سر دیده می شوند.
  • پسوریازیس خال دار: پسوریازیس خال دار در کودکی شایع است. این نوع از پسوریازیس باعث ایجاد لکه های صورتی کوچک روی پوست می شود. این نوع از پسوریازیس بیشتر در میان تنه، بازوها و پاها دیده می شوند. این لکه ها به ندرت مانند پسوریازیس پلاکی، ضخیم یا برجسته هستند. اسکراب خیار برای صورت  باعث  احیای سلول های پوستی و جوانسازی پوست صورت میشود.
  • پسوریازیس پوسچولار: پسوریازیس پوسچولار در بزرگ سالی شایع تر است. این نوع پسوریازیس باعث ایجاد تاول های سفید و پر از چرکی شده و مناطق زیادی از پوست را ملتهب و قرمز می کند. پسوریازیس پوسچولار معمولاً در نواحی کوچک تر بدن مانند دست ها یا پاها دیده می شود که ممکن است گسترش یابد.
  • پسوریازیس معکوس: پسوریازیس معکوس باعث قرمز شدن، درخشان شدن و ملتهب شدن پوست می شود. لکه های ناشی از ابتلا به پسوریازیس معکوس در زیر بغل یا سینه یا در ناحیه کشاله ران و چین وچروک های اطراف ناحیه تناسلی دیده می شوند.
  • پسوریازیس اریترودرمیک: این نوع پسوریازیس که به ندرت اتفاق می افتد غالباً قسمت های وسیعی از بدن را به یک باره درگیر می کند. پوست تقریباً به شکل آفتاب سوختگی دیده می شود. سطح زیادی از پوست، پوسته پوسته یا ورقه ای می شود. افراد مبتلابه این نوع پسوریازیس معمولاً تب کرده و بسیار بیمار و مریض می شوند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "درمان قطعی صدف پوست سر" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "درمان قطعی صدف پوست سر"، کلیک کنید.