ضرورت برخورداری مازندران از لایحه مهندسی رودخانه و مدیریت سیلاب برای جذب اعتبار

ضرورت برخورداری مازندران از لایحه مهندسی رودخانه و مدیریت سیلاب برای جذب اعتبار

سقف شیبدار/مازندران عضو هیات مدیره شرکت آب منطقه ای مازندان گفت: برای احداث ۱۶۶ سردهنه جدید اعتبار زیادی نیاز است برای تحقق آن باید مازندران در کنار استان گلستان در لایحه مهندسی رودخانه و مدیریت سیلاب قرار گیرد و از اعتبار ملی لازم بهره‌مند شود.

افراسیاب میرزایی ۲۵ آبان در جلسه بررسی مشکلات و موانع موجود پیرامون بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی شهرستان بابل با اشاره به اینکه از ۵۶۶ سردهنه آب استان ۱۵ سردهنه باید اضطراری لایروبی شود، اظهار کرد: در بابل ۳۱۰ کیلومتر رودخانه داریم که ۱۰۰ کیلومتر نیاز به اصلاح و لایروبی دارد.

وی افزود: در مازندران هفت هزار کیلومتر رودخانه داریم که سعی کردیم اعتباری در لایحه بودجه برای آن مصوب کنیم که انجام نشد.

عضو هیات مدیره شرکت آب منطقه‌ای مازندان در خصوص آبرسانی به شهرهای گروه الف گفت: دو سوم تصفیه خانه یعنی ظرفیت هزار لیتر   انجام و مشکل آب شرب بابلسر حل شد و۵۰۰ لیتر در ثانیه مانده است که نیاز به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباردارد.

وی ادامه داد: اعتبار امسال ۳۵۰ میلیارد تومان است که ۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافت.

میرزایی تصریح کرد: برای سجادرود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از اوراق داشتیم در حالیکه برآورد هزینه برای این پروژه دوهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است یعنی با این بودجه هیچ کاری قابل انجام نیست.

عضو هیات مدیره شرکت آب منطقه‌ای مازندان یادآور شد: برای طرح ‌های زودبازده ۱۵ پروژه را با ۱۱۰ میلیارد تومان اولویت گذاری کردیم تا برای آن ردیف مهندسی رودخانه اخذ کنیم.

وی طرح عمده بابل را طرح شبکه هراز برشمرد و خاطرنشان کرد: ۳۸ درصد شبکه هراز در محدوده بابل قرار دارد که اگر بشود اعتباری برای شبکه هراز اخذ شود ۵۰ درصد این اعتبار برای بابل هزینه خواهد شد.

میرزایی با اشاره به اینکه برای اجرای پروژه‌های سامانه نوین آبیاری باید از اعتبارات ملی استفاده کرد، گفت: برای این پروژه دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اوراق در نظر گرفته شد که ۳۵۰ میلیارد تومان در محدوده بابل محقق می‌شود.

وی افزود: شبکه ۲ و ۳ را در سد هراز داریم که ۳۸ درصد اراضی بابل از سد هراز مشروب می‌شود، طبق ماده ۲۳ احداث سد و کانال اصلی برای شبکه ۱ و۲ است ولی برای شبکه ۲ و۳ که برای اراضی می‌شود ردیف اعتباری در نظر گرفته نشده است.

وی از کمبود اعتبار خبر داد و گفت: با توجه به پیگیری مستمراما نتیجه نداد، با وجود ظرفیت نخبگان مازندرانی که در سطح کشور در سازمان برنامه وبودجه داریم اما هنوز مجمعی برای استفاده از این ظرفیت نداریم و همچنان تخصیص اعتبار ما زیر ۵۰ درصد است.

پایان خبر سقف شیبدار

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ضرورت برخورداری مازندران از لایحه مهندسی رودخانه و مدیریت سیلاب برای جذب اعتبار" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ضرورت برخورداری مازندران از لایحه مهندسی رودخانه و مدیریت سیلاب برای جذب اعتبار"، کلیک کنید.