فراخوان دومین دوره جشنواره ملی خاطره‌نویسی و خاطره‌گویی «یادباد» منتشر شد

فراخوان دومین دوره جشنواره ملی خاطره‌نویسی و خاطره‌گویی «یادباد» منتشر شد

«فرشید قنبری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری سقف شیبدار در آبادان با اشاره به اهداف این جشنواره، اظهار داشت: آشنایی بیشتر مردم در هر نقطه از جهان با زیبایی‌های بصری، اجتماعی و رفتاری منطقه اروند به مدد روایت‌های مستند و حقیقی دیگر هموطنان،انتشار بارزه‌ها و ظرفیت‌های متعدد و مختلف منطقه آزاد اروند و نشر زیبایی‌های این منطقه در مسیر جذب گردشگر و سرمایه‌گذار (برند سازی)ایجاد لحظاتی خاطره‌ساز برای عموم با روایت سنتی خاطره‌گویی و بررسی رویکردهای رسانه‌ای مرتبط با موضوع دیار اروند در راستای شناخت هر چه بیشتر از مردم و شخصیت‌های این دیار از مهم ترین آرمان های این جشنواره است.

دبیر جشنواره ملی خاطره‌نویسی و خاطره‌گویی«یادباد» ضمن استقبال هموطنان بویژه اهالی شهرستان های آبادان و خرمشهر که در دیگر نقاط ایران و حتی جهان ساکن هستند از اولین دوره برگزاری این جشنواره، خاطرنشان کرد: این رویداد فرهنگی برای اولین بار در دوران پاندمی کرونا برگزار گردید که مورد توجه و وثوق همه هموطنان؛ بویژه آبادانی ها و خرمشهری های دور از دیار که خاطرات بی نظیری از این خطه خاطره ساز در حافظه شان نقش بسته، قرار گرفت.

وی در توضیح شرایط و مقررات شرکت در جشنواره، گفت: برای شرکت در جشنواره محدودیت سنی وجود ندارند؛هر شرکت‌کننده مجاز به ارسال حداکثر ۳ خاطره است و می تواند روایت‌ها را به صورت خودنوشت و دیگرنوشت(نگارش خاطره دوستان و اقوام) به جشنواره ارسال نماید.

قنبری ادامه داد: متقاضیان حضور در بخش خاطره‌گویی می‌توانند ویدیوی خود را با مدت زمان حداکثر ۵ دقیقه و با یکی از فرمت‌های رایج ویدیو (الزاما به صورت افقی) به دبیرخانه رویداد ارسال نمایند؛ لازم به یادآوری است که محل تحقق خاطره باید در محدوده منطقه آزاد اروند (آبادان، خرمشهر، مینوشهر) باشد.

وی با تأکید بر اینکه در این خاطره‌ها الزاما باید به یکی از زیبایی‌های این منطقه، اعم از زیبایی‌های بصری «طبیعی ، مناظر شهری، هتل‌ها، ساختمان‌ها، بازار، فضای سبز و…»، فرهنگی، اجتماعی، سنتی و رفتاری اشاره شده باشد، افزود: علاوه بر این خاطره می تواند مرتبط با شخصیت‌ها، آدم‌ها و بومیان این دیار باشد.

دبیر جشنواره ملی خاطره‌نویسی و خاطره‌گویی«یادباد» تصریح کرد: تمام حقوق مادی خاطره شرکت‌کننده برگزیده، به جشنواره تعلق خواهد داشت و حقوق معنوی آن برای مولف و خالق محفوظ است.

وی ضمن اشاره به بخش ویژه: این رویداد، اظهار داشت: در این بخش یادداشت‌هایی(غیرتحلیلی) که با موضوع اروند (با محوریت فرهنگ، آیین، اقوام، شخصیت‌ها و اماکن) و مرتبط با این دیار هستند امکان شرکت در این رویداد را خواهند داشت.

لازم به ذکر است شرایط و مقررات جشنواره بخش ویژه: هر متقاضی امکان ارسال حداکثر ۳ اثر در این بخش را داراست. 

آثار ارسالی می‌تواند نوشته چاپ شده در یک رسانه رسمی (برخط یا مکتوب) یا در حال انتظار برای چاپ باشند.

شیوه ارسال آثار: هر شرکت‌کننده باید یادداشت و یا خاطره‌اش را به همراه مشخصات (نام، نام خانوادگی، سال تولد، شماره تلفن همراه و شهر محل سکونت) از طریق یکی از نرم‌افزارهای ایتا، واتس آپ و یا تلگرام به شماره تلفن ۰۹۳۶۶۹۹۸۸۸۲ ارسال نماید. 

گاه‌شمار: مهلت ارسال آثار؛ ۲۵ بهمن

 انتخاب آثار بخش نهایی: ۵ اسفند 

اختتامیه و معرفی برگزیدگان: ۱۰ اسفند

جوایز: بخش خاطره نویسی؛ -نفر اول لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی ۷۰ میلیون ریالی. نفر دوم لوح تقدیر و جایزه نقدی ۵۰ میلیون ریالی. نفر سوم لوح تقدیر و جایزه نقدی ۳۰ میلیون ریالی. لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۰ میلیون ریالی به دو خاطره‌ی تحسین‌شده بخش خاطره گویی؛ نفر اول لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی ۷۰ میلیون ریالی. نفر دوم لوح تقدیر و جایزه نقدی ۵۰ میلیون ریالی. نفر سوم لوح تقدیر و جایزه نقدی ۳۰ میلیون ریالی. لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۰ میلیون ریالی به دو خاطره‌ی تحسین‌شده جایزه بخش ویژه: بهترین یادداشت: لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی ۴۰ میلیون ریالی

46

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فراخوان دومین دوره جشنواره ملی خاطره‌نویسی و خاطره‌گویی «یادباد» منتشر شد" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فراخوان دومین دوره جشنواره ملی خاطره‌نویسی و خاطره‌گویی «یادباد» منتشر شد"، کلیک کنید.