فعالان صنعت چاپ در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری سقف شیبدار استان چهارمحال وبختیاری به نقل ازروابط عمومی فرهنگ وارشاد اسلامی استان، پیام احمدی در ششمین همایش تجلیل از فعالان عرصه چاپ و صنایع وابسته استان افزود: سال گذشته در سفر وزیر فرهنگ به چهارمحال و بختیاری، موضوع اعطای تسهیلات ارزی به فعالان صنعت چاپ استان برای واردات دستگاه‌های موردنظر مطرح شد که با توجه به تغییرات دولت، پیگیری‌ها در این زمینه در جریان است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر صنعت چاپ چهارمحال و بختیاری توانسته است به بازارهای فراملی دست یابد و در عرصه‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از پیشران‌های این حوزه شناخته شود، تصریح کرد: خلاقیت فعالان این عرصه نیز موجب شده است تا برخی ماشین‌آلات چاپ در استان به مرحله تولید برسد.

احمدی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری با بیش از ۱۵۰ واحد چاپی فعال و فراهم کردن زمینه اشتغال مستقیم نزدیک به ۶۰۰ نفر، از برترین‌های صنعت چاپ در کشور است و ظرفیت شکل‌گیری و تکمیل زنجیره‌های این صنعت همچون صنعت سلولوزی، تولید کاغذ و صنایع پارچه هم در استان وجود دارد.

وی به توان صنعت چاپ استان برای قرارگیری در جایگاه یکی از شاخصه‌ها و مزیت‌های چهارمحال و بختیاری هم اشاره کرد و گفت: با نگاه به تاریخچه رنگ در استان و پیوند آن با صنعت چاپ، فضا برای گفت‌وگو دراین‌باره جدی‌تر می‌شود و اهمیت و مزیت صنعت چاپ با در نظر گرفتن قدمت آن که همپا با تاریخچه زیست در استان است، نمایان‌تر خواهد شد.

احمدی در ادامه از چاپ و صنعت چاپ به عنوان یک صنعت معناگرا یاد کرد و افزود: تفاوت خاص این صنعت با دیگر صنایع در این است که عمده فعالان این صنعت در کنار امور اقتصادی، دغدغه‌های فرهنگی را هم دنبال می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری همچنین تصریح کرد: صنعت چاپ، صنعت تکمیل‌کننده، هویت‌دهنده، شناساننده و پیش برنده تمامی صنایع محسوب می‌شود و نتیجه علم و فرهنگ به‌واسطه تلاش‌های اصحاب چاپ، ماندگار شده و در حافظه تاریخی بشر به ثبت می‌رسد.

احمدی تحولات این صنعت در پی انقلاب دیجیتال را متذکر شد و گفت: با وجود آنکه نسخه‌های فیزیکی مانند کتاب و روزنامه قابل حذف نیست اما شمارگان آن در پی تحولات پیش آمده، کاهش یافته است و این موضوع دغدغه‌ای است که اصحاب چاپ با آن روبه‌رو هستند.

وی اظهار داشت: با این حال صنعت چاپ در بخش دیگری که با عنوان صنعت بسته‌بندی شناخته می‌شود در حال رشد است، بخشی که اهمیت آن روزافزون بوده و چه بسیار محصولاتی که در انتظار این بخش از صنعت چاپ برای ورود به بازارهای بزرگ قرار دارند.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مسئله اصلی کشور در شرایط کنونی، موضوع اقتصاد است، افزود: رهبر حکیم انقلاب با توجه به اهمیت این موضوع و ضرورت جلوگیری از تورم و رکود، بحث جهش تولید را مطرح کردند که بر این اساس شأن و منزلت مجاهدت در عرصه اقتصادی هم‌ردیف با دفاع از حریم کشور است و باید تلاش‌های فعالان صنعت چاپ را که توأمان در عرصه فرهنگ و اقتصاد حضور دارند، ارج نهاد.

ضرورت توسعه صنعت چاپ و بسته‌بندی برای دستیابی به اهداف صادراتی در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری هم در این برنامه با بیان اینکه اقدامات مختلفی در راستای صنعتی شدن چاپ استان در سال‌های اخیر انجام شده است، گفت: در حال حاضر صنعت چاپ در مسیر صنعتی شدن خود وارد عرصه تجارت شده است و در کنار افزایش محصولات صنعتی، نیاز به صنعت چاپ و بسته‌بندی نیز به شدت احساس می‌شود.

فضل‌الله رحمتی افزود: در صورتی که صنعت چاپ و بسته‌بندی در کنار محصولات صنعتی قرار نگیرد نمی‌توان ورود به بازارهای جهانی و اهداف اقتصادی را محقق کرد.

وی به اولویت‌های وزارت صمت در توجه به صنعت چاپ دیجیتال هم اشاره و تصریح کرد: تلاش می‌شود با وجود محدود بودن اعتبارات این حوزه، فرآیند ثبت سفارش، ورود ماشین‌آلات و پیگیری‌های ارزی برای فعالان صنعت چاپ استان تسهیل شود.

رحمتی همچنین یادآور شد: صنعت چاپ و نشر به عنوان بخشی فرهنگی نقش اثرگذاری در اعتلای فرهنگ در کشور دارد و رخدادهای مهمی را ثبت و به یادگار گذاشته است که این موضوع اهمیت این صنعت در بعد فرهنگ را مشخص‌تر می‌کند.

پیوست‌های فرهنگی برای محصولات چاپی متناظر با مدیریت شهری در نظر گرفته شود

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد هم در ادامه این برنامه گفت: ارتباط کاری مجموعه شهرداری با فعالان عرصه چاپ بسیار بالاست و در این بخش علاوه بر مواضع اقتصادی و تجاری، محوریت اصلی به بخش فرهنگی باز می‌گردد.

اکبر ایازی افزود: مهم‌ترین موضوع در این رابطه به نحوه توزیع و انتشار محصولات صنعت چاپ باز می‌گردد که لازم است در این مورد با در نظر گرفتن پیوست‌های فرهنگی از شکل‌گیری برخی مشکلات حوزه مدیریت شهری همچون نصب نامناسب آگهی‌ها در مناطق مختلف جلوگیری کرد.

توانمندی‌های صنعت چاپ چهارمحال و بختیاری به تبلیغ و معرفی نیاز دارد

رئیس اتاق اصناف شهرکرد هم با اشاره به اینکه اتحادیه چاپخانه‌داران استان از سال گذشته تاکنون ۱۰ درصد افزایش عضو داشته است، گفت: هم‌اکنون تعداد اعضای این اتحادیه نزدیک به ۳۰۰ مورد رسیده است و این افزایش می‌طلبد که مجموعه اقتصادی استان حمایت‌های بیشتری را از این صنعت در نظر بگیرد

محمود حبیبیان با متذکر شدن برخی توانمندی‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری و محصولات صنعت چاپ و نشر استان افزود: در صورت برگزاری همایشی سراسری در استان می‌توان علاوه بر معرفی و تبلیغ این توانمندی‌ها زمینه جذب سرمایه‌گذاری‌ها از دیگر مناطق را برای توسعه صنعت چاپ چهارمحال و بختیاری فراهم کرد.

گفتنی است، ششمین همایش تجلیل از فعالان عرصه چاپ و صنایع وابسته چهارمحال و بختیاری همسو با بیست‌ و چهارمین جشنواره ملی صنعت چاپ و با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی و اقتصادی و فعالان این صنعت در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد برگزار شد.

بیان توانمندی‌ها، مسائل و مشکلات چاپخانه‌داران استان و تجلیل از پیشکسوتان، نوآوران و خلاقان نمونه، کارآفرین نمونه و اپراتورهای نمونه صنعت چاپ استان از بخش‌های اجرایی این همایش به شمار می‌رود.

فعالان صنعت چاپ در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند

فعالان صنعت چاپ در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند

فعالان صنعت چاپ در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فعالان صنعت چاپ در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فعالان صنعت چاپ در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند"، کلیک کنید.