اهدای عضو از مرگ قلبی با تلاش تیم 150 نفره/تسهیل روند دارو و درمان بیماران خاص
با اشاره به جایگاه این دانشگاه در اهدای عضو بویژه اهدا از مرگ قلبی به عنوان پدیده ای نادر در جهان، گفت: اقدامات اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی ایران بسیار روبه پیشرفت است.
به گزارش سقف شیبدار، دکتر علی مشکی در مراسم بزرگداشت هفته اهدای عضو و روز بیماری های خاص و صعب العلاج که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: اردیبهشت ماه جزو ماه های مهم سال در حوزه سلامت است که روزهای مشخصی به نام رویدادهای مهمی مانند «روز ماما»، «روز اهدای عضو» و «بیماری های خاص» نامگذاری شده و به معنا است که این موضوعات را سرلوحه اقدامات نظام سلامت قرار داده شود.
وی با اشاره به مسایل بیماران خاص و صعب العلاج که باید تا پایان عمر تحت درمان و کنترل قرار گیرند، اظهار کرد: مشکلات این بیماران و رنجی که تا پایان عمر می کشند بر کسی پوشیده نیست، همچنین باید هزینه های بسیار سنگین درمان و دارو و تجهیزات پزشکی نیز به مشکلات این بیماران اضافه کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بیماران جز رنج بیماری درد و دغدغه دیگری نداشته باشند، افزود: براین اساس با توجه به نیاز درمان بیماران خاص و صعب العلاج تا پایان حیات شان، توجه نظام سلامت برای کاهش رنج آنان متمرکز شده است.
وی با اشاره به هماهنگی با سازمان های بیمه گر برای تسهیل در روند رسیدگی به دارو و درمان بیماران خاص از سوی دانشگاه های علوم پزشکی در استان تهران تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز بعد از دانشگاه شیراز در زمینه اهدای عضو از جایگاه برتری برخوردار است و در زمینه اهدای عضو از مرگ قلبی در کشور و جهان در جایگاه ویژه ای قرار دارد.
مشکی با اشاره به اقدامات واحد فراهم آوری در بیمارستان فیروزگر با انجام اهدای عضو از مرگ قلبی به خصوص پس از آمبولی ریه که برای نخستین بار در کشور صورت پذیرفته است، خاطرنشان کرد: اقدامات اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی ایران بسیار روبه پیشرفت است.
توانبخشی، حلقه مفقوده نظام سلامت
دکتر جمشید کرمانچی، رییس اداره توانبخشی وزارت بهداشت نیز با اشاره به اهمیت ارایه خدمات توانبخشی در حوزه اهدای عضو عنوان کرد: این خدمات جزو حلقه مفقوده نظام سلامت به حساب می آید و در تلاش هستیم تا مراکز این خدمات در کشور افزایش یابد.
وی ادامه داد: جراحی های بسیار مهمی در کشور به ویژه در حوزه اهدای عضو انجام می شود که نیازمند ارایه خدمات بازتوانی قلبی و توانبخشی است تا بهترین نتایج از چنین جراحی هایی برای بیماران حاصل شود.
تلاش برای گسترش فرهنگ اهدای عضو
دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی، رییس بخش فراهم آوری اعضا و نسوج دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به تشریح ارایه خدمات و پیشرفت های اهدای عضو در طول هشت سال گذشته در این دانشگاه پرداخت و گفت: بهترین انگیزه برای پیشرفت های اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانواده اهداکنندگان و دریافت کنندگان اعضاء هستند، به طور مثال برای اهدای عضو از بیمار مرگ قلبی که یک ماه پیش صورت پذیرفت و فرد نیز دچار آمبولی ریه شده بود یک تیم 150 نفره تلاش کردند تا یک اهدای نادر در جهان صورت پذیرد.
پایان خبر سقف شیبدار
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اهدای عضو از مرگ قلبی با تلاش تیم 150 نفره/تسهیل روند دارو و درمان بیماران خاص" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اهدای عضو از مرگ قلبی با تلاش تیم 150 نفره/تسهیل روند دارو و درمان بیماران خاص"، کلیک کنید.